ОСТАННІ НОВИНИ

Міські депутати виділили більше трьох мільйонів на збереження документації Львівської мерії

Катерина Родак

|

Сьогодні, 14 вересня, під час сесії Львівської міськради депутати затвердили Програму створення страхового фонду документації міста Львова на 2018 – 2022 роки. Загальний обсяг фінансування заходів програми на час її дії становить 3 083 700 грн, передає кореспондент Львівського порталу.

Як зазначено у пояснювальній записці до проекту ухвали, виконання Програми дасть можливість у разі виникнення аварій, надзвичайних ситуацій в особливий період своєчасно забезпечити Львівську міську раду, підприємства, установи та організації – постачальників документації та аварійно-рятувальні формування – документами страхового фонду, необхідними для оцінки ситуації, прийняття рішень та здійснення конкретних дій для проведення аварійно-рятувальних заходів, а також значно зменшити витрати на розробку нової проектної документації для проведення аварійно-відновлювальних та відбудовчих робіт.

Об’єктами страхового фонду документації є об’єкти систем життєзабезпечення населення і транспортних зв’язків, потенційно-небезпечні об’єкти, об’єкти будівництва, культури, пам’ятки історії, архітектури та містобудування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *