ОСТАННІ НОВИНИ

Двох курсантів Академії сухопутніх військ, які рятували людей і трамвай під час пожежі, відзначать нагородами

|

Двох курсантів Академії сухопутніх військ, які стали учасниками пожежі на Княгині Ольги, нагородять подарунками. Саме ці студенти допомагали людям вийти з палаючого трамваю та гачили пожежу. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник Академії Павло Ткачук, передає кореспондент Львівського порталу.

«До Національної академії сухопутних військ звернулися мешканці Львова, які були очевидцями резонансної події, що трапилася нещодавно –на вулиці Княгині Ольги горів переповнений пасажирами трамвай. Львів’яни, які звернулися в Академію, відзначили вчинок двох наших курсантів, які активно допомагали пасажирам покинути палаючий вагон, а згодом гасили пожежу, чим доклалися до порятунку недешевого комунального майна. Ці сміливі хлопці – це В’ячеслав Подокопний із Хмельницького і Андрій Харченко із Бахмача на Чернігівщині (учасник АТО у складі героїчної 72 бригади), які сьогодні навчаються на факультеті ракетних військ і артилерії. Окрім рішучих і вмілих дій проти пожежі, курсант В’ячеслав Подокопний здійснив ще один геройський вчинок. Він врятував жінку, яка, вистрибуючи з вагону, впала під колеса трамваю, а за мить транспорт несподівано рушив. Пишаюся нашими курсантами, для яких принцип бути захисником є їхньою суттю незалежно від обставин», – написав на Павло Ткачук.

На відео чітко видно, як воїни активно долучилися до порятунку людей і гасіння пожежі:

Сьогодні герої перебувають на полігоні Міжнародного центру миротворчості і безпеки, де триває польовий вихід курсантів-артилеристів. Тож після повернення з навчань перед усім колективом Академії Сагайдачного їх буде відзначено та нагороджено цінними подарунками.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *