ОСТАННІ НОВИНИ

На проспекті Чорновола автомобіль патрульних врізався в електроопору

|

На проспекті В’ячеслава Чорновола автомобіль патрульної поліції потрапив у ДТП. Про це повідомляє «Варта 1» на своїй сторінці у Facebook, передає Львівський портал.

«Проспект В. Чорновола, 29: ДТП за участі поліції. Таке враження, що в’їхав в стовп, – пише координатор «Варти 1» Ігор Зінкевич.

«Патрульні їхали із заявником по крадіжці велосипеду у відділ поліції. Водій автомобіля «Шкода Октавія» не переконавшись у безпечності маневру почав раптово перелаштовуватися з однієї смуги в іншу. Аби уникнути зіткнення з транспортним засобом, патрульні прийняли рішення, що краще в’їхати у перешкоду заздалегідь переконавшись у безпечності для пішоходів та інших учасників руху. Свідком є заявник, який їхав в автомобілі, він написав пояснення. На водія «Шкоди», який залишився на місці події оформляють протокол за статтею 124 КупАП(Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, …., дорожніх споруд чи іншого майна)», – прокоментувала інцидент речниця патрульної поліції Львова Катерина Рибій.

Фото: Варта 1

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *