ОСТАННІ НОВИНИ

Цього року львівським бійцям АТО обіцяють віддати ключі від 53 квартир

|

У 2016 році позачерговикам Львівської міської ради (сім’ям, що виховують 5 та більше неповнолітніх дітей) департаментом житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради придбані 3 квартири. Про е повідомив під час звіту директор міського департаменту ЖКГ Сергій Бабак, інформує прес-служба міськради Львова.

Також було придбано 9 квартир для дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа, які перебувають на квартирному обліку у Львівській міській раді, та 9 квартир для військовослужбовців – учасників АТО, які втратили функціональні можливості нижніх кінцівок та потребують поліпшення житлових умов.

У 2016 році було надано 26 квартир черговикам Львівської міської ради (19 повноцінних квартир, сім’ям загиблих учасників АТО, інвалідам війни 2 групи внаслідок АТО та  військовослужбовцям, які втратили функціональні можливості нижніх кінцівок; 7 квартир надані, з метою тимчасового поліпшення житлових умов до підходу основної черги).

На підставі рішень виконкому оформлені ордери на 29 квартир черговикам підприємств, установ та організацій, які окремо ведуть квартирний облік та надані 2 квартири черговикам за контрольними списками.

Також підпорядкованим комунальним підприємством ЛКП «Рембуд» завершується будівництво 53-квартрного житлового будинку для учасників та сімей учасників антитерористичній операції. У 2016 році освоєно 14,92 млн. грн. Для введення в експлуатацію цього житлового будинку з проведенням усіх інженерних мереж у 2017 році необхідно освоїти 12,157 млн.грн.» – розповів Сергій Бабак.

У 2016 році надано 6-м будівлям статус гуртожитків для проживання сімей, що дало можливість реалізувати конституційне право на житло 119 сім’ям.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *