ОСТАННІ НОВИНИ

Комісія з питань свободи слова дасть оцінку поведінці депутата Львівської облради, який видер у журналістки телефон і стер запис

|

Комісія з питань депутатської діяльності, етики, регламенту, свободи слова та антикорупційної політики Львівської облради розгляне інцидент за участі депутата Івана Лабая, який під час засідання медичної комісії видер у журналіста телефон і самовільно стер диктофонний запис. Про це сьогодні, 14 лютого, під час сесійного засідання Львівської облради заявив голова комісії Роман Кізима, передає кореспондент Львівської облради.

«Як, як член комісії з питань депутатської діяльності, етики, регламенту, свободи слова та антикорупційної політики, мушу сказати про кричущий факт, що стався вчора на засіданні медичної комісії, коли наш колега-депутат найбільшої фракції самовільно витер запис журналіста під час засідання комісії. Потрібно розуміти, що цей інцидент містить всі ознаки порушення свободи слова та депутатської етики і я буду ініціювати на найближчому засіданні нашої комісії розгляд цього питання», – сказав Роман Кізима.

Як повідомляв Львівський портал, 13 лютого під час засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я Львівської облради, депутат фракції від блоку Петра Порошенка, головний лікар Пустомитівської центральної районної лікарні Іван Лабай забрав телефон у журналіста і видалив диктофонний запис. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *