ОСТАННІ НОВИНИ

На Водохреща на Погулянці встановлять надувні гірки для занурення в ополонку

|

У четвер, 19 січня, на озері Центру творчості дітей та юнацтва Галичини (вул. Вахнянина, 29) з 12:00 до 17:00 можна буде безпечно скупатись у ополонці. Організатори з туристичного клубу «Манівці» облаштовують усе для того, щоб зимове купання пройшло з користю. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

opolonkanapohulianci-ec12247318bcf401f87f4018b26b87d8

На охочих долучитись до здорової традиції зимового купання чекатимуть традиційні підготовлена ополонка, чергування рятувальників та ватра.

«Заохочуємо до поширення цієї здорової традиції і запрошуємо усіх охочих. Серед тих, хто приходить цього дня до нас, – як досвідчені «моржі», так і дуже багато «новачків». Тож якщо ви цього ще ніколи не пробували, не вагайтесь – це зовсім не страшно. Все, що необхідно, – рушник та резинові капці. Корисно захопити з собою термос з гарячим чаєм. Нагадуємо також, що алкоголь із купанням несумісні, тож допускатимемо лише тверезих учасників» , – говорить керівник туристичного клубу «Манівці» Тарас Білошицький.

А для того, щоб зробити купання не лише здоровим, а й веселим, планують встановити на березі надувну гірку, з якої можна буде з’їхати у крижану воду. Кошти доброчинних пожертв учасників цієї забави будуть перераховані на лікування дітей, що знаходяться під опікою благодійного фонду «Крила надії».

Вхід вільний.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *