ОСТАННІ НОВИНИ

Електронну реєстрацію дітей у садочки Львова обіцяють полагодити до жовтня

|

Як повідомили в управлінні освіти ЛМР, через велику кількість охочих зареєструвати свою дитину ще у 2 дошкільні навчальні заклади, виникли невеликі проблеми, які виправлять до 1 жовтня. Електронна реєстрація дітей дошкільного віку в ДНЗ м. Львова працює за електронною адресою. Зараз за цією адресою можна зареєструвати дітей, які не були зареєстровані у колишній реєстрації. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

діти відпочинуть

«В серпні 2016 року розпочала свою роботу нова електронна реєстрація, яка працює на базі нашої львівської платформи. Звісно, що ці люди, які розробляли цю програму, не врахували всіх особливостей.

Найлегшою є реєстрація дітей до дошкільних навчальних закладів. Тобто, якщо батьки їх реєструють вперше, вже таких батьків за 3 тижні зареєструвалося 1204 особи.

Виникають невеликі проблеми у тих батьків, які з 1 вересня мали можливість обрати ще 2 дошкільні начальні заклади додатково при умові, якщо їхня дитина була зареєстрована до садочку. На сьогоднішній день виправляють усі недоліки і з 1 жовтня батьки матимуть можливість знову ж таки вносити зміни до електронної реєстрації і додавати ще 2 садочки для того, щоб їхні діти могли мати вибір у відвідувані дошкільного навчального закладу.

На сайті управління освіти Львівської міської ради є уся інформація, батьки можуть зайти на наш сайт і подивитися на адресу електронної реєстрації», – зазначила Зоряна Довганик, в.о. начальника управління освіти ЛМР.

Із 1 вересня 2016 р. було заплановано ввести в дію функцію «виправлення колишньої заявки» із використанням верифікаційного коду. Тобто, батьки, діти яких не потрапили до ДНЗ 01.09.2016 р., самостійно матимуть можливість виправити електронну заявку, додавши ще два дошкільні заклади за пріоритетністю для зарахування дитини на 2017-2018 н.р. Цю функцію було запроваджено, частина батьків скористалася нею, проте, виникли певні технічні збої. Працівники ІТ змушені доопрацювати систему та проаналізувати базу даних, оскільки виявилося, що існує 15% неправдиво поданих батьками заявок.

Враховуючи той факт, що уніфікована система реєстрації дітей до ДНЗ є високонавантаженою та потребує великої кількості складних взаємозв’язків, функція «виправлення колишньої заявки» працюватиме з 1 жовтня 2016 р. Причин для хвилювань батькам немає, оскільки, система фільтруватиме усі заявки за датою реєстрації, змінити яку немає можливості.

З метою зарахування дітей у новостворені ДНЗ№ 17, ДНЗ№ 168, НВК «Школа – садок І – ІІІ ст.. № 38» у вересні – листопаді 2016 р., батьки повинні подати заяви в управління освіти. Такий перевід у ручному режимі здійснюватимуть ІТ спеціалісти до 10.10.2016 р.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *