ОСТАННІ НОВИНИ

Жителька Івано-Франківщини викинулась з вікна львівської багатоповерхівки

|

Львівські правоохоронці розслідують обставини загибелі жительки Івано-Франківської області, яка випала з вікна квартири. За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

самогубство

До Сихівського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що 4 травня, близько 04.45, з вікна квартири, яка знаходиться на шостому поверсі житлового будинку на вулиці Пасічній,  випала жінка.

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що 57-річна жителька одного з міст Івано-Франківської області приїхала погостювали на Великдень до доньки.

За попередніми даними, удосвіта вона викинулася з вікна. Медики, які прибули на місце події констатували важкі травми внаслідок падіння з висоти. Дорогою до лікарні жінка померла.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України (Вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині,- карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років).

Фото: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *