ОСТАННІ НОВИНИ

АРМА виставило на продаж Maybach та колекційні годинники Медведчука

Андрій Котенський

|

Агентство з розшуку та менеджменту активів прийняло рішення про реалізацію з аукціону дороговартісного автомобіля Maybach та 20 колекційних наручних годинників, які були конфісковані у державного зрадника Віктора Медведчука.

Строк прийняття документів для участі у конкурсі триває до 19 квітня 2024 року.

25 квітня на засіданні Комісії  з питань проведення конкурсного відбору юридичних осіб, які здійснюють реалізацію арештованих активів буде визначений переможець, який буде реалізовувати майно медведчука на платформі «Прозорро.Продажі».

Нагадаємо, за ініціативи Агентства з розшуку та менеджменту активів Кабінетом Міністрів України вдосконалено процедуру реалізації арештованих активів. Відповідні зміни були внесені у Постанови Уряду № 719 та № 558 ще минулого року.

За новими правилами, всі продажі арештованого майна здійснюються виключно на  “Прозорро.Продажі” та відповідно до норм європейського законодавства.

У січні 2023 року президент України позбавив Медведчука українського громадянства.

Медведчуку оголосили підозру за ч.1 ст.111 (державна зрада), ч.1 ст.258-3 (сприяння терористичній організації) та за ч.1 ст.438 (розграбування національних цінностей) Кримінального кодексу України.

У вересні 2022 року його обміняли на дві сотні захисників «Азовсталі», тому одіозний політик перебуває в Росії.

Вже з території держави-агресора Медведчук намагається реанімувати свою політичну кар’єру. Зокрема на початку 2023 року він заявив, що хоче створити новий політичний рух, аби нібито об’єднати всіх «опонентів» президента Володимира Зеленського.

12 червня 2023 року стало відомо, що 17 авто (переважно вантажівки – ред.) конфіскованих у Медведчука і Козака, передали ЗСУ.

У січні 2024 року, Хорватський суд ухвалив рішення про передачу арештованої яхти Медведчука Україні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *