ОСТАННІ НОВИНИ

Савченко остаточно відмовилася подавати апеляцію

|

Українка Надія Савченко остаточно відмовилася подавати апеляцію на вирок Донецького суду Ростовської області РФ, який присудив їй 22 роки колонії. Про це повідомляють у понеділок її адвокати після зустрічі зі своєю підзахисною.

савченко

«Вийшли від Наді з СІЗО-3. Вона відмовилася подавати апеляційну скаргу. У Росії немає суду, марна трата часу», – пише зокрема Марк Фейгін в Твіттер.

«Стан здоров’я Надії стабільний. П’є лише воду, вага 64 кг, тиск 110/60, температура в нормі», – також повідомив Микола Полозов.

Перед зустріччю в СІЗО адвокат у коментарі виданню ТАСС припустив, що Україна звернеться до РФ з проханням про передачу Савченко після вступу вироку в силу (5 квітня).

«Наскільки мені відомо, відразу після вступу вироку в законну силу, Київ направить екстрадиційний запит про передачу для відбування покарання Савченко на Україні. Складно говорити, коли саме вони будуть направляти. Йшла розмова – з моменту набуття вироком законної сили», – сказав Полозов.

За його словами, у Росії буде можливість дати відповідь протягом 60 днів після отримання звернення.

Раніше президент України Петро Порошенко заявляв, що готовий обміняти на Надію Савченко двох російських військовослужбовців – Олександра Александрова і Євгена Єрофеєва, затриманих у Луганській області і які перебувають під судом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *