ОСТАННІ НОВИНИ

Турнікети у Львові вперше фарбують у сірий колір. Чому?

Наталя Дуляба

|

Прибираючи Львів після зими, комунальники вперше взялись фарбувати огородження вздовж доріг і павільйони громадського транспорту у сірий колір, бо він найбільш гармонійно «вписується» у міське середовище. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

У кожному районі міста ліквідовують ями на дорогах, чистять дощоприймачі та прибордюрну частину дороги від болота та пилу, ремонтують лавочки і пошкоджені елементи на дитячих майданчиках, відновлюють та фарбують пішохідне, турнікетне огородження, фарбують дорожні знаки.

Наприклад, у Франківському районі 9 квітня почали фарбувати пішохідне огородження на вулицях Коновальця, Мельника та Генерала Чупринки. Для цього вперше обрали новий колір – сірий.

Саме таку рекомендацію райадміністраціям надало міське управління архітектури та урбаністики. Відтак турнікети у Львові вперше фарбують у сірий однотонний колір.

«Цьогоріч турнікети, стійки дорожніх знаків, павільйони громадського транспорту, фарбуємо у сірий колір. Насправді цей колір дуже гармонійний з навколишнім середовищем. Усі роботи плануємо завершити до Великодня», – кажуть і Франківській районній адміністрації.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *