ОСТАННІ НОВИНИ

Махінації на закупівлі зброї: в Україні та Польщі провели обшуки

Ольга Денисяка

|

9 квітня в Україні та Республіці Польща провели обшуки у межах справи щодо можливої закупівлі озброєння за завищеними цінами у квітні 2022 – лютому 2023 рр. Про це повідомили в Національному антикорупційному бюро.

У повідомленні йдеться, що слідчі дії спрямовані на дослідження ланцюга постачання іноземного озброєння та перевірки інформації про можливе штучне завищення його вартості через участь компаній-посередників, зареєстрованих за межами України.

«Зібрані докази будуть використані детективами НАБУ для надання правової оцінки діям посадовців. Наразі розслідування триває. Чинне керівництво Міністерства оборони активно сприяє Національному бюро у розслідуванні кримінального провадження», – йдеться в повідомленні.

Обшуки провели у співпраці НАБУ і САП з Міністерством оборони України та Відділом по боротьбі з кримінальним терором і вбивствами Столичного управління поліції Республіки Польща в межах механізму міжнародної правової допомоги.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *