ОСТАННІ НОВИНИ

Українські дрони атакували навчальний авіацентр в Росії

Ольга Денисяка

|

Вночі 9 квітня два безпілотники атакували Борисоглiбський навчальний авіаційний центр у Воронезькій області РФ. Про це повідомив губернатор Воронезької області Олександр Гусєв.

За даними джерела Української правди в ГУР, це операція військової розвідки України. Щодо наслідків – за попередніми даними, уражено головний виробничий цех. За словами співрозмовника, інформація про збиття безпілотників російською ППО не відповідає дійсності.

Губернатор Воронезької області Олександр Гусєв заявив, що за попередньою інформацією, ніхто не постраждав.

«Черговими силами ППО і засобами РЕБ на території Воронезької області виявлено і знищено БПЛА літакового типу. За попередньою інформацією, ніхто не постраждав. Наслідки на землі уточнюються», – йдеться в повідомленні.

Водночас російські Telegram-канали публікують відео і повідомляють, що два безпілотники атакували навчальний авіаційний центр підготовки льотного складу імені Чкалова в Борисоглiбську.

За даними «Бази», перший дрон врізався у фасад будівлі на рівні 4-го поверху близько 3 ранку. А через годину туди ж поцілив і другий безпілотник. Astra пише, що обидва безпілотники вибухнули.

Унаслідок атаки пошкоджений фасад і вікна навчального центру. Повідомляється, що постраждалих немає.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *