ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина прощається із п’ятьма захисниками

Наталя Дуляба

|

У вівторок, 9 квітня, Львівщина проводжає в останню путь п’ятьох своїх воїнів, які загинули на війні з російськими окупантами. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі ЛОВА.

Володимир Демків

Родом із села Підгородці Сколівської громади. Був молодшим сержантом, командиром відділення військової частини А4821. Загинув 28 березня під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Семенівка Донецької області.

Юрій Воробйов

Родом із села Лавочне Славської громади. Служив в зоні проведення АТО з 2014 року. Після початку повномасштабного вторгнення захищав Україну у складі військової частини А1302. Через хворобу помер у лікарні.

Роман Кропивницький

Львів’янин. Протягом 2007-2013 років працював експертом-криміналістом сектору досліджень холодної зброї, трасологічних, дактилоскопічних досліджень та досліджень вогнепальної зброї відділу криміналістичних досліджень у Науково-дослідному експертно-криміналістичному центрі при управлінні Міністерства внутрішніх справ України на Львівській залізниці.

Капітан міліції. Нагороджений нагрудним знаком «За відзнаку в службі» ІІ ступеня.

З початком повномасштабного російського вторгнення добровільно став до лав 65 окремої механізованої бригади. Виконував бойові завдання на території Запорізької області. Загинув 1 квітня.

Олег Терех

Родом із Червонограда. Стрілець-помічник гранатометника стрілецького відділення військової частини А4821. Загинув 26 березня під час виконання бойового завдання в районі Семенівки на Донеччині.

Мар’ян Затхей

Житель села Сілець Червоноградської громади. Проходив службу у військовій частині А4674. Загинув 31 березня на Запоріжжі.

Вічна памʼять полеглим захисникам!

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *