ОСТАННІ НОВИНИ

Про корону «Міс Львова» мріє майже сотня дівчат

|

Пре-кастинг соцпроекту «Міс Львів» зібрав майже сотню претенденток на головну корону міста, проте половина з дівчат вже припинили боротьбу. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

205

Спробувати свої сили прийшли майже сотня дівчат віком від 14 до 28 років. Проте до другого туру відбору потрапило лише близько 50. Наступний етап кастингу – перевірка дівчат на вміння поводитися перед телекамерою. Після чого оберуть 12 претенденток, які будуть боротися за титул телепроекту «Міс Львів».

Відсіюють красунь до конкурсу президент черліденгу у Львівській області, продюсер конкурсу Наталія Блажко, співачка Ляна Новак, гендиректор соцпроекту «Міс Львів» Ніна Горинюк, візажист, модний експерт Уляна Матвіїв, світська левиця Аліна Лукашова, дизайнер Наталія Остапчук, режисер, продюсер проекту Наталія Гожельник та представниця від студії Miss Princess.

Варто додати, що цьогорічний відбір претенденток на головну корону Львова відбувався за екстримальних умов, адже телефонний жартівник заявив у міліцію про замінування приміщень де відбувався відбір. Красунь довелося фактично евакуювати в іншу локацію.

Фото: vk

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *