ОСТАННІ НОВИНИ

Топ-5 доріг, які відремонтують цього року у Львові

|

Цього року у Львові за кошти бюджету розвитку відремонтують низку доріг місцевого значення.Таке рішення прийняли львівські депутати на сесії 11 лютого, передає кореспондент Львівського порталу.

ремонт

Більша частина коштів з бюджету розвитку за планом має піти на дорожню інфраструктуру ( у цифрах – це близько 933 мільйонів, 55%). Дороги Львова вже давно стали улюбленою темою львів’ян для жартів: і смішно, і грішно. Відтак, серед довгого списку доріг, які обіцяють «вилизати»  цього річ, найбільш золотими можна назвати цю п’ятірку:

  1. Реконструкція вулиці Мечнікова (від вул. Пекарської до Личаківської) – 45 мільйонів. Вулиця Мечнікова чекала на свій ремонт, як несмілива пані на принца, – довго, тихо та з легким сумом. Ще у 2013 році з’явилась надія (коли мерія підписала контракт на 46 мільйонів з ТОВ «Львівбудмережі»), але і вона «прогоріла». І лише нещодавно за цю стареньку вже вулицю взялися комунальники, підписавши контракт з традиційним для мерії партнером – турецькою фірмою «Онур», – на 67 мільйонів.
  2. Реконструкція проспекту Червоної Калини – 34 мільйони. Минулого року на цю вулицю заклали більше 60 мільйонів, обіцяли завершити ще в грудні.
  3. Реконструкція мосту на вул.. Городоцькій – 30 мільйонів. На цей міст з міського бюджету вже не один рік виділяються величезні суми коштів. Міст як був, так і залишається аварійним.
  4. Реконструкція частини вулиці Київської і Русових – 27 мільйонів. Вулицю Київську чинна влада Львова обіцяє відремонтувати уже третій рік. Раніше «відмазувалися» тим, що не можна ремонтувати одночасно декілька вулиць, де їздять трамваї. У 2016 мер Львова пообіцяв «взяти і зробити» одну із центральних вулиць Львова «лялечкою».
  5. Реконструкція вулиці Богданівської (від авторинку до Пластової)– 35 мільйонів. На цей ремонт у міста і держави роками не ставало грошей, та влітку 2015 року частину вулиці заасфальтували.

Також за мільйони з легкої руки 42 депутатів та виконкому поремонтують вулиці Садову, Котляревського, Пулюя, Купчинського та інші.

Детальніше про реставрації, ремонти та розвиток Львова у 2016 році читайте тут.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *