ОСТАННІ НОВИНИ

Особливо небезпечний психотроп: на Львівщині затримали продавця наркотиків

Маркіян Рой

|

Правоохоронці затримали 22-річного хлопця, який зберігав особливо небезпечний психотроп з метою збуту. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

За даними слідства, у квітні цього року в одному із сіл Львівського району підозрюваний зберігав у своєму автомобілі особливо небезпечну психотропну речовину – PVP, з метою подальшого збуту.

В той день, дільничий територіальної громади побачив автомобіль, що зупинився на узбіччі дороги.  Водій оглядав транспортний засіб. Правоохоронець підійшов та запропонував допомогу. Однак, фігурант почав поводитись підозріло та помітно нервувати. В ході спілкування поліцейський помітив в авто заборонену речовину та викликав на допомогу працівників поліції.

Під час огляду транспортного засобу виявлено та вилучено п’ять пластикових банок з психотропною речовиною.

22-річному хлопцю повідомлено про підозру. Йому інкримінують незаконне придбання,  зберігання та перевезення з метою збуту психотропної речовини, в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307 КК України). Підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від дев’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Слідчі дії тривають, призначено ряд експертиз. Підозрюваний знаходиться під вартою без права внесення застави.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *