ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові чоловіка засудили за зберігання наркотиків, крадіжку та спробу хабаря поліцейському

Ольга Денисяка

|

54-річного чоловіка засудили до 5 років за ґратами за хабар поліцейському, зберігання психотропів та крадіжки з супермаркетів. Про це повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

В суді довели, що у січні цього року в одному із відділів поліції міста Львова обвинувачений намагався «вирішити питання» щодо непритягнення його до кримінальної відповідальності. Для цього він запропонував та надав старшому дізнавачу 3 500 грн хабар. Таким чином фігурант намагався уникнути відповідальності за зберігання психотропів, а саме PVP.

Після пропозиції неправомірної вигоди поліцейський відмовився від її одержання та одразу ж звернувся з відповідною заявою до правоохоронних органів, та в подальшому діяв під їх контролем.

Окрім цього, доведено, що фігурант в одному із районів міста вчинив ряд крадіжок з місцевих супермаркетів.

54-річного чоловіка визнано винним. Його засуджено за крадіжки, незаконне зберігання психотропних речовин, а також пропозицію та надання неправомірної вигоди службовій особі (ч. 4 ст. 185, ч. 1 ст. 309, ч. 3 ст. 369 КК України). Йому призначено покарання у виді 5 років та 2 місяців позбавлення волі.До набрання вироком законної сили чоловік перебуватиме під вартою.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *