ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримали чоловіка, який намагався викрасти гроші з банкомату

Олег Дерев'янко

|

Правоохоронці затримали 38-річного жителя Львова, який намагався викрасти гроші з банкомату. Про це Львівському порталу повідомили в поліції Львівської області.

За даними відомства, у вівторок, 9 квітня, близько о 01:00 до поліції надійшло повідомлення про те, що на вул. Шевченка у Львові невідомий чоловік намагається зламати банкомат та викрасти з нього гроші.

Вивчивши записи камер відеоспостереження, правоохоронці встановили місце знаходження втікача та затримали його. Речові докази причетності до скоєння злочину у нього вилучені.

Особу затриманого встановлено – ним виявився 38-річний житель Львова, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.15 – ч.4 ст.185 (Замах на крадіжку) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *