ОСТАННІ НОВИНИ

На Самбірщині затримали двох наркодилерів

Олег Дерев'янко

|

Правоохоронці на Самбірщині затримали двох чоловіків, які розповсюджували наркотики. Про це Львівському порталу повідомили в поліції Львівської області.

Встановлено, що 52-річний львів’янин та 44-річний мешканець міста Хирів налагодили постачання та розповсюджували нарковмісні таблетки в м. Хирів та Самбірському районі. Правоохоронці задокументували 44 факти збуту підозрюваними таблеток «Субутекс», які містять наркотичний засіб бупренофін.

Під час санкціонованих обшуків за місцями проживання зловмисників були виявлені та вилучені: нарковмісні таблетки, чорнові записи, гроші, виручені від протиправної діяльності та інші речові докази. Усе вилучене було скеровано на експертне дослідження.

Слідчі повідомили зловмисникам про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених:

  • ч.1, ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України;
  • ч.1 ст.306 (Використання коштів, здобутих від незаконного обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів, прекурсорів, отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – позбавлення волі на строк до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *