ОСТАННІ НОВИНИ

Проспект Червоної Калини ремонтуватимуть ще місяць

|

У Львові тривають роботи з реконструкції проспекту Червоної Калини. Так, ремонтники влаштовують на проїзній частині третій шар асфальту. Роботи з асфальтування дорожнього покриття планують закінчити через тиждень, а облаштування тротуарів триватимуть ще два тижні. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

47

За словами голови Галицької районної адміністрації Ірини Маруняк, роботи на проспекті Червоної Калини триватимуть ще зо три тижні.

«На проспекті Червоної Калини покладено два шари асфальту, зараз компанія  «Онур» влаштовує третій шар асфальту. Роботи по асфальтуванню ще триватимуть 6-7 днів, далі компанія приступить до облаштування технічних тротуарів. Ці роботи ще триватимуть орієнтовно 2 тижні. Плануємо ще в цьому році зробити благоустрій біля трамвайної колії, облаштувати газони чорноземом і, якщо погодні умови будуть дозволяти, плануємо висадити червону калину на цьому проспекті», – зазначила Ірина Маруняк.

Загалом, на сьогодні на пр.Червоної Калини влаштовано асфальтобетонне покриття на площі 51721 м. кв., що становить 69% від загальної площі, передбаченої проектом. Влаштовано 9,6 км бордюрів – 62% від передбачених проектом.

Нагадаємо, вартість будівельних робіт на пр.Червоної Калини за договором складає 83 млн. 156 тис. 719грн. У 2015 році у міському бюджеті на цей об’єкт закладено 60 млн.грн.

Відповідно до проекту, заплановано влаштувати дорожнє покриття з асфальту площею 74798 м. кв, тротуари та вело доріжки площею 31257 м. кв.  встановлення бордюрів – 15,4км

В межах передбачених коштів у 2015 році планується виконати повний обсяг робіт з асфальтування проїзної частини основної дороги, а в 2016 році – завершити ремонт бічних проїздів.

Замовник – департамент житлового господарства та інфраструктури. Генпідрядна організації – ТзОВ «ОНУР Конструкціон Інтернешнл».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *