ОСТАННІ НОВИНИ

У Горлівці на 1 вересня готують теракти. Вбивати планують і школярів, і батьків

|

У Горлівці планують здійснити низку терористичних актів, де жертвами можуть стати діти шкільного віку та їх батьки. Про це інформує прес-центр АТО, передає кореспондент Львівського порталу.

«За даними нашої розвідки, отримано інформацію від найближчого оточення бандватажка Губанова І.О. (позивний «БАТЯ»), що 1 вересня у місті Горлівка Донецької області в школах міста буде здійснено низку терористичних актів з жертвами серед дітей та батьків. Зокрема школярів та гостей запросять о 10-00 до одного з пам’ятників, де і буде здійснено криваву розправу над мирними мешканцями.
Слід зазначити, що на «перший дзвоник» у Горлівку запрошено російських журналістів, то ж можна лише уявити, що саме і як хочуть показати їхні пропагандисти на власних телеканалах. Такі акції для російських телеканалів з боку терористів є далеко не першими. Зокрема, багаторазово обстрілюючи жилі квартали міст, вони звинувачували у цьому Збройні Сили України та керівництво держави», – йдеться у повідомленні прес-центру АТО.

Фото: www.sunhome.ru1600 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *