ОСТАННІ НОВИНИ

Цьогоріч місто планує відремонтувати проспект Червоної Калини та вул Сихівську

|

Як повідомив міський голова Львова Андрій Садовий, ймовірно наступного четверга на сесії розглядатимуть проект бюджету розвитку Львова на 2014 рік. Відтак, у проекті будуть закладати кошти на ремонти доріг. Серед вулиць, які потребують першочергового ремонту, – пр Червоної Калини, вул Сихівська. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Можливо наступного четверга депутати проголосують за бюджет розвитку, адже треба також вносити зміни у загальний фонд бюджету. Верхова Рада прийняла бюджет у новій редакції, є зміни, які стосуються міста Львова.

На сесії під час голосування вже буде кінцево визначено, які кошти і на які дороги ми зможемо передбачити цього року. Насправді всі бюджетні призначення, які в нас є по загальному фонду, в більшості не реалізовуються. Гроші йдуть тільки на заробітну платню. Матеріали, послуги, оплата за виконані роботи у минулому році – все стоїть. Казначейство усе блокує, ситуація складна», – повідомив міський голова Львова.

Андрій Садовий також повідомив, що цьогоріч, в першу чергу, треба ремонтувати пр Червоної Калини, вул Сихівську, по трамваю на Сихів. «Це великий проект. Будемо робити все можливе, щоб він був в більшому об’ємі реалізований цього року. Якщо говорити про інші дороги – все залежить від голосування на сесії, а також, щоб казначейство ці кошти проплачувало. Сьогодні підрядники, на жаль, не мають власних обігових коштів, тому треба давати чітке розуміння по оплаті. Ми ще через казначейство не провели багато платежів за роботи, виконані торік», – додав він.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *