ОСТАННІ НОВИНИ

Гімнастки привезли до Львова «Весняний кубок».

|

На вихідні, коли Україна наполегливо боролася зі сніговою стихією, львівські гімнастки наполегливо боролися в Будапешті  за «Весняний кубок».

У міжнародних змаганнях «Весняний кубок», що проходили 23-26 березня, взяло участь 40 клубів із 15 країн світу. Зі Львова участь у змаганнях взяли гімнастки СК «Ніка» та СК «Грація».

Три львівські гімнастки боролись за «Весняний кубок» у найсильнішій категорії – «А». У перший день змагань вони впевнено виступили у програмі багатоборства і у складній боротьбі зайняли такі місця: Христина Погранична (СК «Ніка», 2003 р.н.) – І місце у вправі з обручем і ІІ місце у вправі без предмета; Анастасія Приходько (СК «Ніка», 2001 р.н.) – ІІ місце у вправі зі скакалкою; Марта Жуковська (СК «Грація», 1999р.н.) – ІІ місце у вправі з обручем і ІІ місце у вправі з булавами.

Успішні виступи в багатоборстві забезпечили трьом нашим гімнасткам вихід у фінал. 

У фіналі Христина Погранична впевнено обійшла фавориток змагань росіянок Аліну Сінічнікову (Владивосток) та Альону Жданову (Рязань) і посіла перше місце. Марта Жуковська також успішно перемогла своїх суперниць і посіла першу сходинку на п’єдесталі (вправа з м’ячем).  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *