ОСТАННІ НОВИНИ

Опозиційні партії не дали “домалювати” голоси "регіоналам" у 121 на Дрогобиччині

|

“Батьківщина” та “Свобода” не дали сфальсифікувати результати волевиявлення у 121 Дрогобицькому окрузі та зберегли голос кожного виборця: 2 листопада пізно ввечері ОВК завершила свою роботу, а протокол відправлений у ЦВК.

Про це повідомляє прес-центр ЛРВШ Об’єднаної опозиції.

Щодо неправдивої передачі даних із окружної виборчої комісії № 121 на сервер ЦВК “Батьківщина” подала заяву у прокуратуру.

Як відомо, 31 жовтня представники “Батьківщини” виявили загалом близько 40 протоколів із сфальсифікованими даними на користь Партії регіонів, які ОВК спробувала передати до Центрвиборчкому. Серверну ОВК 121 округу опечатали і розпочали звірку усіх протоколів.

За словами Богдана Пукала, довіреної особи переможця у 121 мажоритарному окрузі Романа Ілика, “Батьківщина” склала скаргу та акти про порушення, які були подані в ОВК. До вчорашнього вечора тривала детальна звірка протоколів із результатами переданими в ЦВК, усі неправдиві дані були виправлені та справжні результати волевиявлення дрогобиччан передані до центральної комісії.

Як раніше заявив лідер Львівської “Батьківщини” Роман Ілик, Партія регіонів спробувала “домалювати” голоси для себе. “Два дні системний адміністратор, який працює в ОВК, додавав голоси до Партії регіонів за рахунок зіпсованих бюлетенів партій-аутсайдерів», – каже Роман Ілик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *