ОСТАННІ НОВИНИ

ЛОДА та Держкомпідприємництво України підписали договір про співробітництво

|

Підсумком обласного форуму «Влада і бізнес-партнери» стало підписання договору про загальні засади співробітництва між Державним комітетом з питань регуляторної політики та підприємництва України і Львівською обласною державною адміністрацією. Про це повідомив кореспондент «Львівського порталу».

За словами т.в.о. голови Львівської облдержадміністрації Миколи Кмітя, на Львівщині дуже конструктивна позиція держкомпідприємництва. «Скріплення нашої співпраці такою угодою повинно дати поштовх для розвитку підприємництва», – зазначив Кміть.

Г олова Державного комітету з питань регуляторної політики та підприємництва України Костянтин Ващенко вважає, що, підписуючи цю угоду, ми беремо на себе частину відповідальності за підняття рейтингу Львівщини у розвитку підприємництва. «Законодавство у цій сфері одне для всіх. І всі державні інституції, задіяні в цьому процесі, повинні спільно працювати», – зазначив він.

Окрім цього, Ващенко висловив сподівання, що угода стане основою спільного плану дій задля вирішення проблем, які хвилюють підприємців. Принаймні чиновники в це вірять.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *