ОСТАННІ НОВИНИ

Сеник просить Тимошенко вплинути на Новоженця

|

Голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник звернувся сьогодні з відкритим листом до Прем’єр-міністра України, лідера БЮТ Юлії Тимошенко у зв’язку із зверненням депутата ЛОР, члена фракції БЮТ Ростислава Новоженця до Президента України Віктора Ющенка щодо святкування 9 травня Дня перемоги . У листі, зокрема, голова облради просить Юлію Тимошенко дати оцінку заявам члена фракції БЮТ Ростислава Новоженця. Подаємо тест відкритого листа повністю:

«Ознайомившись із змістом Вашого виступу на брифінгу стосовно неіснуючого рішення Львівської обласної ради щодо звернення до Президента України Віктора Ющенка про святкування 9 травня Дня перемоги, звертаємо увагу, що це вже вдруге представники фракції Вашого блоку у Львівській обласній раді створюють провокативну ситуацію, яка має на меті скомпрометувати діяльність обласної ради.

Так, 18 березня депутат обласної ради, член Української Республіканської Партії Лук’яненка, яка є членом Блоку Юлії Тимошенко, Ростислав Новоженець виніс на розгляд сесії звернення до Президента України Віктора Ющенка з вимогою ініціювати звернення до суду про заборону діяльності Партії регіонів та Комуністичної партії України. А на сесії 27 травня Ростислав Новоженець зачитав лист Української Республіканської Партії Лук’яненка до Президента України щодо святкування 9 травня Дня перемоги і попросив депутатів обласної ради підтримати його як запит до Президента України. Обидва рішення, згідно з Регламентом Львівської обласної ради, не є в її компетенції та не можуть бути прийнятими.

Звертаємося до Вас із проханням вплинути на ситуацію й змусити обласних керівників БЮТ реагувати на такі заяви членів Вашого блоку та дати оцінку заявам члена фракції БЮТ Ростислава Новоженця».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *