ОСТАННІ НОВИНИ

ITC запустив мережу CDMA у Львові

|

Оператор фіксованого телефонного зв`язку стандарту CDMA International Telecommunication Company (ITC) запустив в експлуатацію свою мережу у Львові. Про це сказано в повідомленні компанії.

Відповідно до повідомлення, компанія почала надавати послуги зв`язку й передачі даних і відкрила свою філію в місті. Для впровадження технологій зв`язку у Львові ITC витратила понад 5 мільйонів доларів.

Зокрема, у місті було введено в дію комутаційний центр на устаткуванні компанії Huawei Technologies, що буде обслуговувати й координувати роботу CDMA-мережі у Львівській, Тернопільській, Івано-Франківській, Закарпатській, Чернівецькій, Рівненській і Волинській областях. Передає «proUA».

Як повідомляє агентство, у травні ITC запустив мережу CDMA у Миколаєві. Компанія має намір розгорнути мережу CDMA у всіх регіонах до 2008 року.

Зараз оператор працює у 12 регіонах, а також веде роботи з розгортання мережі в Тернопільській, Закарпатській, Чернівецькій й Івано-Франківській областях. Кількість абонентів ITC перевищує 40 тисяч.

Спільне українсько-американське підприємство ITC створено в 1996 році.

В Україні послуги телефонного зв`язку в стандарті CDMA надають 4 компанії: ITC (мережа “CDMA-Україна”), “CST-інвест”, “Велтон.Телеком” й “Інтертелеком”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *