ОСТАННІ НОВИНИ

У неділю львів’яни святкуватимуть 115-ї річницю від дня народження Євгена Коновальця

|

У неділю, 18 червня, у Львові пройдуть заходи на відзначення 115-ї річниці від дня народження Євгена Коновальця. Франківська районна адміністрація спільно з Національною Скаутською Організацією України «Пласт» та іншими громадськими та політичними організаціями проведуть «Свято вулиці Євгена Коновальця» – повідомив прес-секретар Львівської станиці „Пласту” Ярема Дух.

Розпочнеться дійство із шикування і встановлення Почесної варти пластунів та покладання високопосадовцями Львівської міськради, Франківського району та громадських організацій вінків і квітів до Меморіальної дошки Є. Коновальця на початку вулиці.

Потім урочиста колона у складі керівників міста та району, мешканців вулиці та Львова, учнів шкіл, представників молодіжних, громадських та політичних організацій пройде вулицею Коновальця до площі навпроти готелю «Турист».

На площі з привітальними промовами виступлять мер Львова А. Садовий, голова Франківського району О. Пастирський, представники Братства вояків УПА та «Союзу українок».

Після урочистих виступів пройдуть виступи хору воїнів УПА «Повстанець», художніх колективів Будинку дитячої творчості, конкурси та вікторини для дорослих та дітей.

За прогнозом організаторів, у святкуваннях візьме участь кілька тисяч осіб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *