ОСТАННІ НОВИНИ

Міжнародні експерти обговорюватимуть у Львові шляхи вирішення соціальних проблем

|

Інститут управління неприбутковими організаціями Українського Католицького Університету 12 травня у Львові організовує міжнародну конференцію „Соціальне підприємство: можливості та перспективи”. Понад 60 представників неприбуткових організацій з усієї України, а також міжнародні експерти з Угорщини, Польщі та США обговорюватимуть інноваційні шляхи вирішення соціальних проблем – повідомив відділ інформації та зовнішніх зв’язків УКУ.

У роботі конференції також візьмуть участь мер Львова Андрій Садовий, директор СП НОТ Володимир Терешко та волонтери Корпусу Миру США в Україні.

Директор представництва міжнародної організації NESsT Ева Варга розповість про досягнення соціальних підприємств в Західній Європі. Аджей Юрось, президент Форуму неурядових організацій м. Любліна (Польща) поділиться досвідом польських соціальних підприємств. Лорі Морісон (США) розповідатиме про економічну цінність таких організацій для суспільства. А представники Української мережі громадянської дії ( UCAN ) презентуватимуть досвід українских соціальних підприємств.

Конференція відбудеться за адресою: вулиця Свєнціцького, 17, 4 поверх.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *