ОСТАННІ НОВИНИ

Соціалісти зробили центр Львова кубинським

|

У суботу, 24 вересня, на проспекті Свободи у Львові відбувся концерт «Куба з нами» під гаслом «Куба! Молодість! Соціалізм!». У перервах між запальними латиноамериканськими танцями зі сцени виступали активісти Соціалістичної партії України, популяризуючи свою політичну силу. З цією метою до Львова приїхали функціонери Соцпартії Микола Рудьковський та Олесь Доній.

«Ми хочемо будувати європейський соціалізм в Україні. З безкоштовною освітою, безкоштовною медициною, з рівнем життя як у Європі, з правом для кожної молодої людини отримати роботу і заробити на достойне життя. Хочемо, щоб ми мали Європу в Україні і не були змушені їздити працювати туди. Але цього можна досягти лише разом з вами. Хотів би, щоб склалося розуміння, що соціалісти, це не тільки пенсіонери, а й молоді люди, які хочуть будувати справедливе життя в Україні для кожного. Ми маємо друзів і на Кубі, і в Америці, і в Європі. Ми хочемо разом з друзями зробити Україну найкращою європейською державою. А це можна зробити лише разом з львів’янами»,—заявив М.Рудьковський.

Наразі невідомо, чи усі львів’яни, що прийшли на феєричне шоу з політичними гаслами, стануть прихильниками Соцпартії, проте латиноамериканська музика була їм до вподоби, повідомляє ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *