ОСТАННІ НОВИНИ

Зник 10 місяців тому: на війні загинув сапер із Червонограда Іван Тарас

Наталя Дуляба

|

45-річного сапера Івана Тараса вважали зникли безвісти з червня 2023 року. Лише через десять місяців стало відомо про його загибель на Запоріжжі. Про це Львівському порталу повідомили у Червоноградській міськраді.

Іван Тарас був солдатом, сапером інженерно-саперного відділення військової частини А4447. Зв’язок із ним пропав у червні 2023 року. І лише зараз підтверджено, що військовий загинув під час виконання бойового завдання поблизу села Роботине Запорізької області.

«Низький уклін Захиснику, перед яким усі ми в неоплатному боргу. Висловлюємо найщиріші співчуття рідним та близьким Героя. Розділяємо біль непоправної втрати та схиляємо голову у скорботі», – кажуть у мерії Червонограда.

Деталі про чин похорону обіцяють повідомити згодом.

Водночас на ДП «Львіввугілля» додають, що Іван Тарас із 2010 року працював на шахті «Червоноградська» машиністом гірничих виїмкових машин. До лав ЗСУ був мобілізований у січні 2023 року.

Народився Іван Тарас 17 червня 1978 року в селі Гійче, мешкав у Червонограді. У нього залишились дружина та двоє доньок.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *