ОСТАННІ НОВИНИ

Трудовий колектив НПК "Галичина" вимагає 30 відсотків акцій підприємства

|

«Трудовий колектив «НПК-Галичина» вимагає повернення 30% акцій підприємства», – повідомив Західну інформаційну корпорацію начальник головного управління промислової політики Львівської ОДА Ростислав Сорока.

«25% акцій НПК «Галичина» перебуває у власності держави. Мова йде про те, що трудовий колектив підприємства – менеджери, управлінці, вклавши «живі» кошти за рахунок зарплати, виплат викупили 30% пакету акцій. Але сталося так, що в кінці 90-х років цей пакет тодішній менеджмент підприємства обміняв на пакет товариства «Спілка товариства Галичина», який не має ніякої цінності. Фактично, цей пакет розмився і людям дали «папірці», які на сьогодні не мають жодної вартості, а акції підприємства зникли з поля зору, тобто люди їх втратили.

Звичайно, сьогодні вони відстоюють свої права і вимагають, щоб відбувся зворотній обмін, оскільки це було зроблено без їхньої згоди, а пакет акцій було повернуто трудовому колективу, аби вони спільно з державним пакетом приймали спільні рішення про майбутнє цього підприємства», – зазначив Р.Сорока.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *