ОСТАННІ НОВИНИ

Універмаг на площі Ринок виставлятимуть на продаж

|

Універмаг, розташований на площі Ринок, буде виставлено на продаж – повідомив голова постійної комісії Львівської обласної ради з питань приватизації та майна Олег Канівець.

„Цей об’єкт давно б виставлявся на продаж, але там п’ять чи шість років проходили судові спори, які саме десь зараз підходять до завершення. Доведено, що це є обласна комунальна власність і цей об’єкт має бути виставлений на продаж”, — заявив він.

Універмаг на площі Ринок є другим за площею (після Магнуса) серед універсальних магазинів у центральній частині Львова.

Також Олег Канівець повідомив, що за півроку у бюджет Львівщини від приватизації надійшло майже сім мільйонів гривень з запланованих 14 млн. на 2005 рік. „Зараз йде величезний спір навколо спортивного комплексу „Спартак”, який плануємо або ввести в статутний фонд футбольного клубу „Карпати”, або виставити його на конкурс. Оскільки там є досить значна ділянка землі, цей об’єкт стає цікавим для покупців”, — розповів Олег Канівець.

З початку року найдорожчим об’єктом приватизації на Львівщині став „Галицький центр кіномистецтв”, за який отримали чотири мільйони гривень, повідомляє „Гал- info ”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *