ОСТАННІ НОВИНИ

Почесне консульство Латвії відкриють завтра у Львові

|

Почесне консульство Латвійської республіки у Львові відкриється завтра, повідомила помічник почесного консула Латвійської республіки у Львові Аїда Марущак.

За її словами, сьогодні до Львова прибуває делегація Латвійської республікина чолі з Надзвичайним та Повноважним Посол Латвійської Республіки в Україні Андрісом Вілцансом, а також представниками Латвійського сейму, також прибувають представники двох латвійських міст Смілтени і Цесіва, представники підприємницької ліги Латвії.

На заходи запрошений також Надзвичайний та Повноважний посол України в Латвії Мирон Янків, який раніше ініціював відкриття латвійського консульство у Львові. Проте невідомо чи зможе пан Янків приїхати на відкриття консульства.

Ввечері з нагоди відкриття консульства запланований також урочистий прийом. Серед запрошених: представники місцевої влади Львова, а також гості з Києва, представники державних структур. Загалом очікують близько 200 осіб.

Почесним консулом Латвійської республіки у Львові є голова правління компанії „ВЕЕМ-холдинг” Володимир Гарцула, який обіймає цю посаду з травня 2005 року. У Львові станом на сьогодні діє 3 генеральних консульства та 8 почесних консульств. Повідомляє “Прес-Тайм”.
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *