ОСТАННІ НОВИНИ

Санаторій „Карпати” просто взяв дольову участь у купівлі автомобіля для прокуратури – Лев Грицак

|

На той час був лист міської чи обласної прокуратури з проханням вирішити питання автомобіля – прокоментував „Львівському порталові” заяву ЛОГО „Пора” міський голова Трускавця Лев Грицак по телефону. За його словами, в купівлі цього автомобіля приймали участь три організації, але хтось один мав його оформити юридично і тому автомобіль офіційно був переданий від санаторію „Карпати”. „Але це йшло як матеріальна допомога прокуратурі, а коорупція чи не корупція це – нехай визначає прокуратура” – наголосив Л. Грицак.

Міський голова Трускавця, щоправда не зміг пригадати, які саме організації спільно з санаторієм „Карпати ” купляли автомобіль для прокуратури. „Точно не пам’ятаю, але, здається, крім санаторію „Карпати” у купівлі автомобіля брали участь чи не санаторій „Дніпро” і клінка Козявкіна, чи „Кришталевий палац”, тобто найбільш потужні санаторії” – зазначив він. За його словами, це питання обговорювалося ще при колишному міському голові Трускавця, який саме все це й організовував.

„Якщо за листом прокуратури, яка контролює за корупційною діяльністю, акт прийому-передачі автомобіля – це корупція, то хай розгядають цей факт, як корупцію” – зазначив Лев Грицак.

Водночас, Лев Грицак вважає, що варто встановити, чи справді заяви про корупційну діяльність робить „Пора”, оскільки, за його словами, кілька тижнів тому від імені „Пори” було розповсюджено листівку, що він буцімто переховується від правоохоронних органів і оголошений в розшук. Щодо сьогоднішньої заяви, то він припускає: „Можливо, це робить та сама опозиція, яка вже готується до виборів, щоби ще більше мене зачіпити, не дати мені можливості працювати, створивши нестерпні умови для роботи”.

Кореспондент „Львівського порталу” спробував також отримати коментар від третьої особи у цих звинуваченнях – прокуратури міста Трускавця. Проте, на жаль, додзвонитися так і не вдалося – на телефонні дзвінки у приймальні ніхто не реагував.


Нагадаємо, сьогодні активісти громадянської компанії „Пора”, львівського обласного та трускавецького осередків, оприлюднили документ про акт прийому-передачі автомобіля „DAEWOO Nubira”, який було передано санаторієм „Карпати” для міської прокуратури. Пористи вбачають у цьому корупцію і вимагають у правоохоронних органів області – прокуратури та управління УМВС розслідувати цю справу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *