ОСТАННІ НОВИНИ

„Батьківщина” розбудовується шляхом створення фракцій

|

Львівська обласна організація ВО „Батьківщина” розбудовується шляхом створення фракцій у радах різних рівнів. Про це заявив голова ЛОО ВО „Батьківщина” Іван Денькович сьогодні на прес-конференції з приводу створення у Львівській облраді фракції „Батьківщина”.


„Створення фракцій „Батьківщини” в обласній, міській та районних радах буде працювати на розбудову партії „Батьківщина” – сказав він. За словами Івана Деньковича, у 2002 році „Батьківщина” була структурно слабенька, тому, на його думку, був такий низький результат. Іван Денькович пояснив, що створення фракцій „Батьківщини” в радах дозволить впливати на процес прийняття рішень. Однак кінцевою метою створення фракцій і розбудови партії він назвав парламентські вибори 2006 року.

Cьогодні група депутатів Львівської обласної ради оголосила про початок створення в облраді фракції Юлії Тимошенко. До ініціативної групи створення нової фракції, члени ВО „Батьківщина” Олег Канівець, Роман Гайдучок та Іван Куп’як, Михайло Барбара та Остап Федоришин. Повідомляє “Вголос”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *