ОСТАННІ НОВИНИ

Гайдучок вважає, що НСНУ у своїй діяльності порушує закон про політичні партії

|

Депутат Львівської облради Роман Гайдучок вважає, що партія „Народний Союз Наша Україна” у своїй діяльності порушує Закон України „Про політичні партії”.
Про це Роман Гайдучок заявив сьогодні на прес-конференції.


На підтвердження своїх слів депутат зіслався на ст. 4 закону про політичні партії, у якій сказано, що „органам державної влади і їх посадовим особам заборонено виокремлювати у своєму ставленні певні політичні партії”, а також „втручання з боку органів державної влади, їх посадових осіб у створення і внутрішню діяльність політичних партій забороняється”.


На думку Романа Гайдучка, якщо партія починає свою діяльність із порушення закону, то це ні до чого доброго не призведе. „Здійснюється принцип – є влада, вона має мати парті. У цивілізованому світі якось навпаки – є партія вона завойовує владу”, ― додав він.


Як повідомляло агентство, 5 березня у Києві відбувся установчий з’їзд партії „Народний Союз Наша Україна”. Почесним головою партії став Президент України Віктор Ющенко. До політради партії увійшов голова Львівської ОДА Петро Олійник. Повідомляє “Вголос”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *