ОСТАННІ НОВИНИ

“Британські медіа заради толерантності“ завітають до Львова

Ратуша-ForUm

|

“Різні голоси – спільні цінності: британські медіа заради толерантності” – під такою назвою сьогодні у Києві відкрилася інтерактивна виставка у рамках однойменного проекту, який здійснюється спільно Британською Радою в Україні та Посольством Великої Британії за підтримки Фонду народної дипломатії Міністерства закордонних справ Великої Британії.

У центрі уваги виставки –досягнення британських медіа– музичної та кіноіндустрії, журналістики, індустрії розваг –у висвітленні та пропагуванні толерантності у найрізноманітніших її проявах. Представлено розвиток британських медіа від Роджера Фентона, першого військового фотокореспондента, відомого висвітленням Кримської війни 1853-1856 років, до найостанніших тенденцій у британських мас-медіа.

У контексті виставки пройдуть уроки з англійської мови у режимі он-лайн на теми толерантності, вирішення конфліктів, прав людини, європейських цінностей та багатокультурності. Відбуватимуться творчі конкурси із врученням цінних призів від Британської Ради та Посольства Великої Британії.

Інтерактивна виставка має всеукраїнський масштаб і наприкінці січня завітає до Львова, де експонуватиметься протягом двох з половиною тижнів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *