ОСТАННІ НОВИНИ

Отець Назарій Заторський: «Я ще два роки тому написав, що в Папи Франциска старечий маразм, і взагалі, пап після 75 слід відправляти на пенсію»

|

Священик УГКЦ, Єпископський делегат для українців у Швейцарії, кандидат історичних наук Назарій Заторський про інтерв’ю Папи Римського, у якому він закликав Україну «підняти білий прапор» та почати перемовини з Росією:

«А Я КАЗАВ!

Якби в мене була футболка з написом «А я казав!», то сьогодні я б її гордо одягнув на службу поверх ряси. Бо коли я ще 2 (два!) роки тому написав, що в Папи Франциска старечий маразм, і взагалі, пап після 75 так само слід відправляти на пенсію, як усіх решта духовних осіб (священників та єпископів), це викликало в церковних колах страшенне обурення. Блаженніший Святослав (уже вкотре!) вимагав мене покарати, тож священників нашої єпархії зібрали для того, щоб вони влаштували мені обструкцію. На щастя, вони відмовилися, за що їм великий респект і подяка. А Папа Франциск після цього знову і знову «зашкварювався». І сьогодні я з подивом помічаю, що все більше духовних осіб і мирян УГКЦ висловлюють цю ж думку: папам після 75 пора на пенсію! Цікаво, чи Його Блаженство Святослав сьогодні вимагатиме їх покарати, як тоді наполягав на тому, щоб покарали мене?».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *