Земельний аукціон приніс 520 тисяч гривень

|

21 грудня у Львівській міській раді відбувся черговий земельний аукціон, на якому на продаж виставлявся один лот, повідомляє прес-служба міської ради. Земельна ділянка по вул. Некрасова, 35, площею 850 м2 при стартовій ціні в 172 тис. 644 грн. була продана за 520 тис. грн. Ділянка призначена для житлової та громадської забудови чотирьох-п’ятиповерхового будинку з торговим приміщенням.

Коментуючи проведення сотаннього аукціону цього року заступник начальника управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Львівської міської ради Ігор Гуменчук сказав, що причина лише одного лота на аукціоні – це майже нульова активність львівських бізнесменів . Проте пан Гуменчук зауважив, що його приємно здивувало три нові обличчя серед потенційних покупців, оскільки раніше в аукціоні брали участь знайомі міський раді львівські підприємства. „Наявність нових підприємств, фірм, що беруть участь в аукціонах, свідчить про правильну і успішну політику, яку проводить Львівська міська рада у питаннях земельних торгів“ – сказав він.

За слвоами пана Гуменчука, у наступному році нашим управлінням буде втілено в життя низку змін. Зокрма, акцент буде зроблений власне на поширення реклами земельних ділянок, що виставляються на аукціоні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *