ОСТАННІ НОВИНИ

Безвісти зниклого мешканця Львівщини знайшли закопаним у саду

Наталя Дуляба

|

53-річного мешканця Дрогобиччини, якого розшукували як зниклого безвісти, знайшли закопаним у саду односельчанина. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Йдеться про 53-річного жителя одного зі сіл Дрогобицького району, який зник безвісти. 21 березня у поліцію звернулась його мама і подала заяву про зникнення. За словами жінки, востаннє вона бачила свого сина 17 березня, він мав іти до себе додому, але відтоді на зв’язок більше не виходив.

До розшуку залучили оперативників кримінальної поліції, слідчих, дільничних, групи реагування патрульної поліції, а також кінологів та рятувальників.

Правоохоронці обстежували місцевість та проводили комплекс заходів, під час яких оперативники кримінальної поліції виявили накриту гіллям свіжоскопану землю під деревом в саду на одному з хуторів, розташованому неподалік села, в якому мешкав зниклий чоловік.

«Знявши шар ґрунту, поліцейські виявили у ямі тіло чоловіка, який перебував у розшуку, зі слідами насильницької смерті – з ножовими пораненнями в ділянці грудної клітки та живота», – йдеться у повідомленні.

Проведеними заходами встановлено, що смертельних поранень чоловіку завдав його знайомий – 37-річний власник домогосподарства. 17 березня загиблий прийшов до нього в гості, чоловіки розпивали спиртне і між ними виник побутовий конфлікт, під час якого господар завдав гостю дев’ять ударів ножем. Переконавшись, що товариш помер, зловмисник закопав тіло в саду та замаскував місце гілляччям.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) ККУ. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до п’ятнадцяти років тюрми.

Підозрюваного вже затримали, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Слідство триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *