ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканець Львівщини побив до смерті співмешканку і її коханця, а потім викликав поліцію

Наталя Дуляба

|

На Яворівщині 53-річний чоловік через ревнощі побив до смерті свою співмешканку та знайомого, після чого сам викликав правоохоронців. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Вранці 30 березня до правоохоронців звернувся 53-річний мешканець одного зі сіл Яворівського району і сповістив, що у своєму будинку виявив мертвими свою 40-річну співмешканку та знайомого односельчанина віком 68 років.

Як з’ясували поліцейські, до вбивств причетний саме власник будинку, який і телефонував на лінію «102».

Встановлено, що напередодні ввечері, 29 березня, між підозрюваним, його співмешканкою та його знайомим виник конфлікт через ревнощі. Під час нього власник помешкання побив руками та ногами своїх жертв, спричинивши травми, від яких ті померли на місці події.

Зловмисника затримали й оголосили підозру за п.1 ч.2 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – довічне позбавлення волі.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *