ОСТАННІ НОВИНИ

На місці російського удару на Львівщині завершили рятувальну операцію

Наталя Дуляба

|

Рятувальники більше доби розбирали завали на території об’єкта критичної інфраструктури у Стрийському районі, який вдосвіта 31 березня атакували російські ракети. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Станом на 11:00 год. понеділка, 1 квітня, рятувальну операцію завершили. Кількість жертв не змінилась – під завалами адміністративної будівлі загинули двоє чоловіків.

«Щирі співчуття рідним двох чоловіків, яких ми втратили через черговий терористичний акт російських окупаційних військ, який відбувся минулого ранку», – написав голова ЛОВА.

Нагадаємо, у ніч на неділю, 31 березня, російські окупанти втретє вдарили по одному і тому ж об’єкту критичної інфраструктури на Львівщині. Попередні атаки рашисти здійснили 24 і 29 березня.

Цього разу ворожі ракети зруйнували адміністративну будівлю. Спочатку було відомо про одного загиблого чоловіка, згодом з-під завалів дістали ще одного.

Як відомо, 24 та 29 березня російські окупанти били по обʼєкту енергетичної інфраструктури у Стрийському районі. Згодом у «Нафтогазі» уточняли, що рашисти влучили в наземну інфраструктуру одного з підземних сховищ газу, було пошкоджене технологічне обладнання.

Ворог атакував цей енергетичний об’єкт і «Шахедами», і крилатими ракетами, і аеробалістичними «Кинджалами». Під час цих атак тоді обійшлося без жертв.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *