ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни планують будувати курорти на тимчасово окупованому Приазов'ї, – Рух спротиву

Маркіян Рой

|

Президент росії Володимир Путін наказав організувати курорти на території тимчасово окупованого Приазов’я, попри те що там ведуться постійні обстріли ЗСУ тилових пунктів армії рф. Про це Львівському порталу повідомили у Центрі національного спротиву.

Зазначається, що Путін провів нараду із залученням представників всіх адміністрацій на тимчасово окупованих територіях щодо створення нових курортів та розвитку сфери туризму.

«Такими заявами та діями окупанти намагаються запевнити працівників окупаційних адміністрацій, колаборантів та росіян, що мають намір поселитися на ТОТ, що проблеми з їхньою безпекою зрештою буде вирішено», – йдеться в повідомленні.

У ЦНС додали, що Путіну уже навіть презентували план будівництва морського курорту на ТОТ Запорізької області. Проте російському диктатору не сподобався надмірно обережний підхід. Про те що у нього явно відсутнє реальне сприйняття ситуації свідчить, те що він закликає російських інвесторів розвивали яхтинг на ТОТ  Запорізької області.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *