Михайло Сендак: “Голова облдержадміністрації мав би особисто ініціювати проведення сесії обради”

|

“Ситуація з блокуванням роботи обласної ради насправді не є патовою. Я гадаю, що при існуванні доброї волі з боку керівництва облдержадміністрації кворум у сесійному залі можна було б зібрати, навіть при ігноруванні її найбільш послідовними прихильниками Сергія Медведчука.

Уже найближчим часом ми повинні провести розподіл державних субвенцій, що є надзвичайно важливим для економіки області. У цій ситуації голова облдержадміністрації мав би особисто ініціювати проведення сесії обради. Це йому цілком під силу. У сесійній залі постійно збирається 33-34 депутати. Ще з десяток депутатів працюють у державних службах і перебувають у прямому підпорядкуванні голови ОДА. Наприклад, той же Михайло Брегін, керівник депутатської групи “Ділова Львівщина”. Тому я вважаю, що Олександрові Сендезі буде неважко забезпечити кворум у сесійній залі.

Нормальну ж роботу облради, можливо, вдасться відновити на початку жовтня, напередодні президентських виборів, коли пройде певний перерозподіл у політичних структурах Львівщини, в тім числі й у депутатських фракціях та групах обласної ради”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *