ОСТАННІ НОВИНИ

Неповнолітній львів’янин ледь не забив до смерті перехожого

Наталя Дуляба

|

На лаві підсудних опинився 17-річний львів’янин, який напав на перехожого у підземному переході і побив його так, що чоловік місяць пролежав у комі. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Випадок стався ще торік 16 серпня у підземному переході на вул. Городоцькій у Львові.

Встановлено, що близько 02:00 ночі зловмисник тут напав на перехожого, маючи намір його вбити та пограбувати. Неповнолітній жорстоко побив свою жертву і, побачивши, що вона не подає ознак життя, поцупив гаманець із грошима, мобільний телефон та сумочку.

Потерпілим виявився 55-річний львів’янин. Невдовзі після нападу його виявила прибиральниця. Жінка негайно викликала «швидку», адже чоловік ще подавав ознаки життя.

Лікарі діагностували постраждалому переломи ребер, численні забої голови та тіла, перелом носа та інші травми. Медики встигли вчасно надати пацієнту допомогу, що врятувало йому життя. Втім чоловік перебував у комі майже місяць.

Правоохоронці спіймали нападника протягом години за допомогою камер відеоспостереження. Ним був 17-річний мешканець Львова.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15, за п.6 ч.2 ст.115 (замах на вбивство з корисливих мотивів), за ч.4 ст.187 (розбій) ККУ. Слідство завершене, а справу скерували на розгляд суду.

Максимальне покарання, що загрожує неповнолітньому, – довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *