ОСТАННІ НОВИНИ

Кулеба закликав дати Україні більше систем Patriot

Наталя Дуляба

|

На тлі балістичного обстрілу Києва 25 березня міністр закордонних справ Дмитро Кулеба закликав західних партнерів надати Україні більше систем ППО Patriot і ракет до них. Про це він написав у соцмережі Х.

«Немає звірств, на які б не пішли російські виродки, включно зі спробою балістичного удару по серцю багатомільйонного міста. Це нагадування про те, що Україна терміново потребує більше засобів протиповітряної оборони, зокрема, систем Patriot та ракет, здатних відбити будь-яку російську атаку», – наголосив Дмитро Кулеба.

Свій заклик глава МЗС проілюстрував відео, на якому видно, як діти, вийшовши на прогулянку у столиці 25 березня, біжать в укриття під звуки повітряної сирени.

Нагадаємо, вранці 25 березня російські окупанти вдарили двома балістичними ракетами по Києву з території Криму.

У Повітряних Силах кажуть, що збили їх, однак у столиці є руйнування. Зокрема, суттєво пошкоджено частину Академії декоративно-прикладного мистецтва і дизайну імені М. Бойчука. Кількість поранених зросла до 9 осіб.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *