ОСТАННІ НОВИНИ

Одне з відділень Жовківської райлікарні закрили на карантин. У медсестри виявили коронавірус

Наталя Дуляба

|

В однієї з медсестер Жовківської центральної районної лікарні підтвердився коронавірус. Через це все хірургічне відділення медзакладу пішло на карантин. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській ОДА.

 

ПЛР-тест підтвердив коронавірусну інфекцію в однієї з медсестер Жовківської райлікарні. У зв’язку з цим у всьому хірургічному відділенні із вечора середи, 29 квітня, ввели карантин.

Жодних деталей у ЛОДА більше не розголошують, однак відомо, що медсестра є зі села Боянець.

Зазначимо, що в цьому ж селі на Жовківщині коронавірус раніше виявили у священнослужителя – адміністратора парафії св. Архистратига Михаїла.

Нагадаємо, станом на 25 квітня на Львівщині коронавірусом заразились 49 медиків. Відомо, що 16 із них – це медпрацівники Центру легеневого здоров’я, що у Львові на вул. Зеленій.

60-річна медсестра Центру легеневого здоров’я померла, бо запізно звернулась за допомогою. У жінки була гіпертонічна хвороба.

Раніше коронавірусну інфекцію підхопила й найкраща сімейна лікарка України – медик із Давидівської ОТГ. 29 квітня у селі Давидів, що відразу під Львовом, виявили спалах COVID-19. Тут вже є 20 підтверджених діагнозів та ще 86 контактних осіб. Село повністю ізолюють і проведуть масштабну дезінфекцію.

Додамо, що для медиків, які борються з коронавірусною інфекцією на Львівщині, запустили страхування.

Львівський портал також писав репортаж про те, як проходить один день роботи медиків в обласній інфекційній лікарні. Детальніше читайте за цим посиланням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *