ОСТАННІ НОВИНИ

«Самопоміч» провалила у Львові створення комісії із пошуку «сміттєвих» інвесторів

|

На засіданні Львівської міської ради 1липня 2016 року депутатський корпус не підтримав пропозицію про створення комісії із пошуку і розгляду пропозицій інвесторів для вирішення проблеми із сміттям та побудови сміттєпереробного заводу. Представники «Самопомочі» за створення комісії не проголосували. Проблеми, що виникли внаслідок недолугого керівництва виконкому і голови Львівської міськради, й надалі вирішуватимуться ними кулуарно. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі «Укропу».

лмр

До цієї комісії мали б увійти голови усіх фракцій Львівської обласної та міської ради, фахівці та очільники провідних громадських об’єднань. Як йдеться у повідомленні, це б дало можливість  «вивести із тіні» спілкування з потенційними інвесторами, легалізувати і відновити їх довіру до львівської міської влади. Нечисленний, дієвий колективний орган мав би виробити алгоритм дій, приймати пропозиції інвесторів та прозоро обговорювати їх із громадськістю.

ля1

«Нагадуємо, що раніше «призначена» Андрієм Садовим комісія, не викликає довіри у навіть у тих, кого, окрім членів «Самопомочі» та працівників апарату Львівської міської ради, залучили до її участі. Учасники комісії стверджують, що жодне засідання «ручної» комісії не було результативним, тож її створення можна вважати ширмою, за якою виконком й надалі буде вирішувати питання побудови сміттєпереробного заводу так, як він це робив із 43 фірмами протягом попередніх років», – наголошують у повідомленні.

«Садовий вважає, що може розпоряджатись міським бюджетом як грошима з власної кишені?  І вся його команда стверджує, що суми для вивезення сміття не великі кошти? Зведення будинку для  учасників АТО на вул. Під Голоском коштує 27 млн. грн.! А 40 днів повозити сміття у Київ за офіційно названими пані Маруняк  цінами – 39.640.000 грн.! І це не багато за вивіз сміття?», – заявив депутат міськради Любомир Босаневич.

ля2

Так, голосування за пропозицію про створення комісії провалила фракція партії  «Самопоміч». Жоден її депутат не підтримав створення легітимної депутатської комісії із вирішення проблем, що виникли після трагедії в Грибовичах. «Ніщо так яскраво не проявляє справжньої сутності депутатів, як голосування за рішення, що є надважливими для Львова», – йдеться у повідомленні.

Фото: postup.brama.com

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *